![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
trzy rodziny ^^
Kot (nazwisko wywodzi się z tego,że mieli dwa koty i jednego psa) Odrazu stworzyłam mamę-Annę i tatuśka-Marka.Mieli psa Kolę,kotkę Rugrybę i kota Lancelota xd.Zaczeło się od tego,że wszystkie zwierzaki były młode.Kola była głupia.Rozkochałam w sobie Annę i Marka.Później urodziło im się dziecko-Alicja.Miałam z nią wiele kłopotów (boolProop psuje grę...więc nie przyspieszałam a o SimPe i Insim*coś tam* nie wiedziałam)ale się przeżyło ![]() Duo (Rodzina ze świetlicy tylko jakiś bachor mi utopił ją,a ja się zemściłam > ![]() Asia i Michał zbili fortune na motherlodzie xd i postanowili zaadoptować córkę (urodzić nie mogli bo się filmik wyświetla a tam małe dzieci są(na świetlicy)) później zaadoptopwali syna...niedługo potem był u nich pożar mój kolega uratował tą rodzinę.A później walnął tan głupi bachor co mi rodzine utopił! CaramellDansen ( xd) Stara,ale BYŁA jara gdyby nie te seasony...Irmin przygarneła rodzinę stwór (tą Sarę i Dana) miała 4 piętrowy dom długo nią grałam miała 6 pokoleń... |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|