![]() |
#1 |
Reputacja: 21
|
![]()
Pomyślałem sobie, żeby założyć osobny temat na metamorfozy pojedynczych pokoi. Dla mnie bezsensem jest zaśmiecanie forum, tematem o jednym pomieszczeniu. Możecie tutaj pokazywać swoje metamorfozy, oceniać przemiany innych itd. Aby dać przykład przedstawiam swoją przemianę.
Poprosiła mnie o pomoc Kasia. Wprowadziła się do małego domku przy Via Verona 20 w Weronie. Urządziła już wszystkie pomieszczenia, ale nie miała pomysłu na sypialnię. Budżet był niewielki, ale myślę, że udało mi się go maksymalnie wykorzystać. PRZED ![]() ![]() PO ![]() ![]() Kosztorys: - podłoga 260 simoleonów - ściany 66 simoleonów - baldachim 300 simoleonów - poduszki i pościel 365 simoleonów - lustro (niewidoczne na zdjęciu) 150 simoleonów - fotel 50 simoleonów (wyprzedaż) - obrazki 920 (!) simoleonów - świece 115 simoleonów - świecąca ściana (lampki ścienne za fotelem) 175 simoleonów - dywan 240 simoleonów - stolik nocny 50 simoleonów (kolejna promocja) RAZEM: 2691 simoleonów Na innym forum temat przyjął się bardzo dobrze, więc mam nadzieję, że i tu będzie podobnie. PS. W prezentacji nie ma jednego zdjęcia, zginęło mi gdzieś :/. Ostatnio edytowane przez Shiver : 17.12.2010 - 17:39 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|