![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Miłowo
Zaczynając od sióstr Kaliente - Dina poślubiła Mortimera. Po kilku dniach zaczęła go zdradzać z Donem, który zaręczył się z Niną. Siostra Diny o niczym nie wiedziała. Mortimer umarł. Dina wyszła za Dona, który porzucił Ninę. Nina ma nastoletnią córkę (jeszcze z czasów kiedy była z Donem), a Dina dwóch chłopców - jeden jest nastolatkiem, drugi dzieckiem. Obie dziewczyny i Don są już emerytami. Don porzucił Kasandrę, która wpadła w deprechę i przestała zajmować się swoim dzieckiem. Przyjechała opieka i dziecko zabrali, a ona po niedługim czasie utopiła się we własnym basenie (to nie było zamierzone) Dziwnowo - moje ulubione miasto ![]() Rozdzieliłam rodzinę Jedynak - grałam Celiną Jedyna, której wygląd zmieniłam. Poślubiła ona Nerwusa i zdobyła szczyt kariery kucharskiej. Po niedługim czasie urodziła się córka Translate. Miałam za dużo na głowie i utopiłam Nerwusa w basenie. Teraz Celina jest już emerytką, powoli zbliża się do końca życia (zostały jej dosłownie 2, 3 dni), a Translate jest nastolatką, która chodzi do prywatnej szkoły. Mam co do niej wielkie plany ![]() Oliwka umarła, zostawiła spadek Ofelii. Dziewczyna szuka tego jedynego, na razie kręci z Technikiem Zapylaczem. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|