![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja pomieszałam w życiu moich Hammingów ]:>
a więc; Ukochany chłopak Meggy - Pan Kay (chyba nawet nie dodałam jego zdjęcia ![]() ![]() I tak uznał, że ma nudne życie. Ma dzieciaka, ma dziewczynę, mieszka z nimi i jeszcze paroma osobami, których wcześniej nie znał. Aż w końcu weszła piękna blondyneczka, matka jego dziewczyny, 5 gwiazdkowa osobistość. No... nie mógł się powstrzymać ![]() ![]() No i skończyło się na tym : ![]() Ze swoją nową kochanką spędził całą noc, ciągle pił. Rano, jakoś o 8, zadzwonił po swoją dziewczynę. Ta przyszła pod klub, a on jej się oświadczył. Ona się zgodziła, nie wyczuwając od niego alkoholu. ![]() Później pożegnał się z ukochaną, i znów poszedł do klubu, w którym była także siostra Meggy - Peggy ![]() ![]() ![]() ![]() Wrócili do domu. Rano skandal Peggy, o bara-bara w miejscu publicznym się ujawnił. Daniel poszedł od razu do swojej ukochanej i żądał wyjaśnień. Ta przyznała mu się do zdrady. Na początku Daniel zachował się... ekhem.. troszkę nerwowo ![]() ![]() Peggy wyjaśniła mu, że była pijana i to był tylko jeden raz, nie pamięta nawet z kim (chociaż to pamiętała). Ale później się pogodzili i zakończyli happy endem. Kay milczał dalej i nie przyznał się do zdrady, z paroma panienkami. Jednak postanowił zrobić coś innego. Zerwał z Meggy. ![]() Ona nie rozumiała dlaczego. On zaczął wrzeszczeć, że ona jest jakaś głupia, przecież on był totalnie pijany. I jak to tak? Zaręczyny i ślub pod rząd? Krzyczał, że jest jakaś nie normalna. xD ![]() Ona zaczęła wrzeszczeć, że nie chce się z nim znać, że nie chce go widzieć na oczy. Że ona znajdzie nowego tatę dla małego, a on sam ich synka ma w spokoju zostawić i płacić alimenty. A . No i ma się spakować i wyprowadzić, najlepiej z miasta z jedną ze swoich panienek. ![]() On jej powiedział, że jedną z tych panienek jest jej matka. Ona się załamała xD Ehhh. Rozpisałam się xD |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|