![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A ja powiem tak: póki nie wiąże cię przysięga małżeńska to nie ma obowiązku być wiernym,aż do śmierci....
U mojej rodzinki wiele zmian. Esmeralda jest już dorosła i niedawno podjeła prace w redakcji. Dzięki otwartości i poczuciu humoru szybko zjednała sobie pracowników i dostała awans. Otrzymała też niezwykłe zlecenie-jako pierwsza mogła przeprowadzić wywiad z Panem Hamming po premierze najnowszego filmu,w którym grał główną rolę. ![]() Hamming zauroczony orientalną urodą Esmeraldy wyznał jej miłość,a w niedługim czasie oświadczył się podczas jednej z wizyt u niej w domu. ![]() Esmeralda zamroczona swoim szczęściem łatwo dała się zaciągnąć do łóżka,co jak póżniej zauważyła,zaowocowało brzuszkiem. Pełna radości chciała się swoim odkryciem pochwalić z Hammingiem,niestety ten wyjechał w sprawach słuzbowych. Gdy wrócił,Esmeralda z widoczym już brzuszkiem pognała co sił pochwalić się ukochanemu. Podczas spotkania,Hamminga odwiedziła nieznajoma pięknąść,która zaczeła z nim romansować. Esmeralda zaskoczona tym widokiem rzuciła sie na nieznajomą z pazurami. Wystraszona kobieta dała dyla... ![]() ...a Esmeralda oskarżyła Hamminga o zdrade. Ten bez skrupułów się przyznał i stwierdził,że chciał ożenić się z Esmeraldą tylko dla tego by kontrolować plotki na swój temat pojawiające się w gazetach. Zrozpaczona Esmeralda zerwała z Haminngiem. ![]() Naszczęście znalazł sie pocieszyciel,w którego rolę wdał się pan Asthon. Od dawna podkochiwał się on w Esmeraldzie,ale wstydził sie jej tego wyznać. ![]() Esmeralda wyznała mu,że nie nawidzi Hamminga i pragnie by zginął. Jeszcze tego samego wieczoru gdy Hamming pluskał się w swoim oszklonym basenie ktoś zablokował mu drzwi wejściowe, Biedak zginął przez utonięcie.Wszyscy zastanawiali się jak to możliwe. I tylko pijaczyna powracający z pobliskiej knajpy bełkotał cos o facecie w niebieskiej kurtce uciekającym autem z pod domu Hamminga.... ![]() Jakiś czas po tych wydażeniach Esmeralda powiła śliczną dziewczynkę,którą nazwała Halia Li. Dziadkowie ubóstwiają swoją wnusię i rozpieszczają ją niemozliwie. Za namową ojca Esmeralda wywalczyła by mała nosiła nazwisko po ojcu. ![]() ![]() ![]() Sory,że się tak rozpisałam,ale nie lubie zdjęć wstawiac tak na "sucho" ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|