![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja kolej na wstawianie fotek, ostrzegam, dużo ich, bo się nazbierało
![]() Sprawdzałam działanie NRaasa, zmieniłam służącą w SimBot'a i z powrotem w Simkę, bez problemów i komplikacji. ![]() Elvis jedzie do mojej siłowni, ma cechę sprawny fizycznie. Chciałam mu zrobić frajdę. ![]() Tutaj odbywa się "pakowanie". ![]() Całkowicie przypadkowo, na tej siłowni byli też kuzyni Elvisa, Jin i Sayuri. Oto Jin na ławeczce treningowej. ![]() Sayuri, na następnej fotce również ona, w basenie. ![]() ![]() Czy zdarzają Wam się takie pochmurne popołudnia w BP? Nie uwierzycie, ale to nie jest wieczór, a godzina 13 z hakiem. ![]() Molly po wyjściu z basenu. Oczywiście pływała pod okiem dorosłych... ![]() Cała rodzina w komplecie. ![]() A oto Elvis... Już młody dorosły. ![]() Laura Darsley, przyszła żona Elvisa... ![]() Zaręczyny. ![]() Ślub. Nie robiłam imprezki, nigdy nie robię. Dlatego brakuje mi łuku ślubnego z dwójki. ![]() "Noc Poślubna". ![]() Po "Nocy Poślubnej"... ![]() Wspólna gra cymber'a. ![]() Sorry za tyle zdjęć, ale wierzcie mi, i tak robiłam selekcję. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 24.01.2011 - 09:37 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|