Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 30.01.2011, 09:46   #11
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Akurat strajk, to miałam parę razy. Nagłej śmierci to chyba nie miałam nigdy, nie zdarzył mi się nigdy meteoryt. Moi ludzie obrywają co najwyżej od bugów. Teraz na jednym z moich zapisów nie ma dźwięku. Zresetowałam folder gry w Documents and Settings i zdefragmentowałam dysk, może to coś pomoże. A jak nie, to się nie przejmuję... Z NRaas Potter to pikuś przenieść gdzieś pół miasta.

Znalazłam na GW to Los Aniegos. Jest naprawdę bardzo ładne. Ktoś się solidnie napracował. Normalnie ma się takie wrażenie, jakby to było oficjalne miasto, stworzone przez EA. Ale pobawiłam się godzinę i się go pozbyłam, bo strasznie się wlecze. Jest za duże i ma za dużo obiektów.

I a propos miasta, to nie gram już w moim La Isla Bonita, bo mi się wiocha znudziła, ale dałam miasto na GW i ludziom się chyba podoba. Sporo pobrań. Ciekawe jak długo pożyją u innych ludzi moi Nowacy, Kwiatki, Croft'ci i House z Cuddy... Też kiedyś pobierałam miasta z GW, bawiłam się parę godzin i "następne proszę". Gdy Kreator Światów był nowy.

http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=3688996
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania