![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Akurat strajk, to miałam parę razy. Nagłej śmierci to chyba nie miałam nigdy, nie zdarzył mi się nigdy meteoryt. Moi ludzie obrywają co najwyżej od bugów. Teraz na jednym z moich zapisów nie ma dźwięku. Zresetowałam folder gry w Documents and Settings i zdefragmentowałam dysk, może to coś pomoże. A jak nie, to się nie przejmuję... Z NRaas Potter to pikuś przenieść gdzieś pół miasta.
Znalazłam na GW to Los Aniegos. Jest naprawdę bardzo ładne. Ktoś się solidnie napracował. Normalnie ma się takie wrażenie, jakby to było oficjalne miasto, stworzone przez EA. Ale pobawiłam się godzinę i się go pozbyłam, bo strasznie się wlecze. Jest za duże i ma za dużo obiektów. I a propos miasta, to nie gram już w moim La Isla Bonita, bo mi się wiocha znudziła, ale dałam miasto na GW i ludziom się chyba podoba. Sporo pobrań. Ciekawe jak długo pożyją u innych ludzi moi Nowacy, Kwiatki, Croft'ci i House z Cuddy... Też kiedyś pobierałam miasta z GW, bawiłam się parę godzin i "następne proszę". Gdy Kreator Światów był nowy. http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=3688996 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|