![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nie wiem, ale według mnie, to Mroczny Kosiarz nie jest "dobrą partią" dla przeciętnej Simki... Najśmieszniejsze jest to, że moi ludzie go nawet lubią... pasek kontaktu mają w połowie zielony...
Kolejna seria zdjęć Bardów. Oczywiście jak zwykle miałam błędy. Tym razem dwójka dzieci za szybko się starzała. Rodzeństwo Choo, Patrick i Lena (dzieci Sayuri i Antoney'go). Na szczęście z reguły zauważam takie rzeczy, gdy jeszcze mam poprzedni zapis i mogę to odwrócić. To tylko dowodzi, że w tej grze trzeba mieć wszystko "na oku i pod kontrolą". Pani Lokaj, Adrian Crisp. Jeszcze wolna... ![]() Tutaj już nie jest wolna... Zdecydowałam, że nie ma to jak "prywatna" służba (w sensie dosłownym). Zmieniłam jej imię na Adrianna, bo przecież Adrian to imię męskie... ![]() Julia przechodzi przyśpieszony kurs technik wędkarskich. ![]() Przy posiłku, niezwykle trudno jest zmusić 6 osób do siedzenia przy jednym stole w tym samym czasie, z włączoną wolną wolą... ![]() ![]() Nastolatki przy kompach, szkoda, że nie ma tutaj dwójkowej opcji "gry w sieci". Danny i Julia, mogliby grać razem. ![]() ![]() Do obowiązków służącej należy czytanie gazety. ![]() A tutaj już zaczyna się "skakanie po rodzinach". Sebastian Bard pokazuje klatę... Syn Aleksandra i Bridget, wnuk Elvisa i Lany, prawnuk Ernesta i Mii i praprawnuk Anastazji i Jasona. Piąte pokolenie Bardów! ![]() Elvis i Lana się zestarzeli... Nie chciało mi się ich tuningować. ![]() Martyna Bard, siostra Aleksandra, naprawia domowe sprzęty, bo akurat się hurtem popsuły. ![]() I znowu zmiana rodziny, tym razem jesteśmy w domu Matiki i Fenga. Jak wiecie (albo i nie), mieszka z nimi ich dorosła córka, Sayuri z mężem Antony'm i dwójką ich dzieci, Patrick'em i Leną. Na początku serii fotek pisałam, że to rodzeństwo miało kłopoty z wiekiem. Udało mi się to naprawić. Tutaj Antony trzyma na rękach Lenę, z prawidłowym wiekiem. ![]() I ostatni skok do innej rodziny, Przedstawiam Wiktora Choo, piąte pokolenie, rodzice Marcus i Sunshine, w domu mieszkają też ciotki bliźniaczki Wiktora, Nina i Dina, jeszcze nastolatki. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.03.2011 - 16:29 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|