![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
specjalnie sie zarejestrowałem zeby to napisać
![]() Nie kupujcie tego gniotu! Jest to typowy skok na kase i próba wyłudzenia szmalu od fanów - inaczej tego nazwac nie można. Tak sp... gry to nie widziałem od lat, choc pare skoków na kase juz udało mi sie oobejrzec z bliska... W tym konkretnym przypadku rozumiem tych, którzy sciągneli grę z netu by po paru godzinach gry ( a moze minutach) przekonac się ze nie dali się nabic w butelke i nie wybulili kasy ![]() Wg mojej oceny, owszem gra jest warta 10 zł i tyle mozna dać... Najgłupsze pomysły __________________ 1. Po co robić epopeje średniowieczną, skoro fabuła opiera się na tych samych misjach a gra kończy sie zawsze, niezaleznie co bysmy nie zrobili i trzeba zaczynac to samo od nowa???? 2. Po co rozwijać umiejętności jednostek, skoro gdy wreszcie dochodzi się do możliwości gry free staje się ona bezasadna i zupełnie pozbawiona sensu bo nie ma żadnej motywacji do czegokolwiek. Absurdy ___________ Pomijam szczególem sporo zupełnie absurdalnych fabuł w misjach ( w końcu to gra chyb a jest dla pięcioletnich dzieci bardziej) ale - 1. Skoro zabijam króla czy nie jest naturalne ze nowy władca powinien wywodzić się z aktualnej rozgrywki a nie byc tworzony z "kosmosu"? 2. skoro król potrzebuje następcy to czemu w nastepca nie kontynuuje sagi? itd itp.... Denerwujące sytuacje ________________-- Nie wiem jak innych ale mnie najbardziej irytuje wałęsanie sie simów po "obcych landach" Np - sim ma w domu pozytywke - efekt -> inny sim przechodzi pól mapy zeby w środku nocy wejśc do domu, nakręcić pozytywkę i zacząć tańczyc!!! Koszmar. Biskup ma w swojej sali drogi stól i równie drogie i wygodne krzesła ( w końcu to biskup ![]() Niestety miejsca te sa non stop okupowane przez stado idiotycznych wieśniaków, którzy siedza i strugają a biskup zzarciem zap... na ławkę kościelną! No i mega debilizm... Nie radze wyposażać sima w biblioteczke, chyb aże chcecie z domu urzadzić czytelnie. Jest to istny koszmar i całkowita dezorganizacja życia. Kramy - handlarz, kowal maja własne kramy, inni tez moga zprzedawac swoje wyroby. Co z tego, skoro nie ma takiej opcji i sprzedaz nie funkcjonuje jezeli grasz takim simem, jak zagrasz innym (tym bez kramu) mozesz wtedy towar w takim kramie kupic. Nie ma to jednak zadnego znaczenia dla sprzedającego bo sprzedajacy nie zyskuje faktycznej gotówki a i towar w kramie jest zupeónie przypadkowy i nie związany ze stanem w jakim go zostawiłes. Ogólnie ------------ Może p opięciu dodatjach iu kilku modach ta gra będzie grywalna ale póki co polecam Guild 2 jak ktos potrzebuje klimatycznej gierki |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|