Cytat:
Napisał anie_1981
Patrzyłam na Allegro, są tylko 2 oferty dodatku (jedna się kończy za 30 minut), ale jeszcze ze dwa tygodnie się poczeka i będzie tego wysyp. Pisałam do sprzedawcy, który ma grę najtaniej, ale wysyła kurierem (20 zł. trochę drogo mi się to widzi). Pytałam, czy może wysłać pocztą, ale odmówił. Nie to nie, jego strata, bo kupię u kogoś innego  Nie jestem aż tak zdesperowana, żeby płacić tyle za wysyłkę. Z resztą, to jego oferta już wygasła. Nie chce mi się jeździć po mieście za grą, więc Allegro to jak dla mnie najlepszy wybór.
|
Oooo to jak znajdziesz jakąś fajną ofertę na allegro to mi podsuń też ją

W sklepach na necie trzeba już zapłacić prawie 90zł!!! To jest zdzierstwo i oszustwo bo kiedyś opłacało się tam kupować, nie mają budynków do utrzymania, tylu pracowników co w sklepach realnych, a zdzierają tyle samo, dodatkowo 10zł poczta lub 15-20 kurier i dodatek jest za 100zł, to jest po prostu wielka przesada. Chyba, że kupię u siebie w sklepie, gdzie miałbym po zniżce pracowniczej na najniższej marży, czyli pewnie miałbym grę o 20zł-30zł taniej, ale nie wiem czy to zrobię, bo jednak będą się śmiali, żę facet 20 lat gra w simsy!