![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To moje pierwsze FS, sorki że na niektórych zdjęciach są kryształki.
Więzienie Prolog Bez powodu zabrali mnie do więzienia, a konkretnie do celi nr 666. Siedzę tam już od trzech dni i ani słowa wyjaśnienia. ![]() Kiedy kucharze przynieśli obiad, powiedziałem, że chcę pogadać z policją. ![]() Policjanci przyszli, a ja zapytałem się, za co poszedłem siedzieć. Strażnicy nie chcieli odpowiedzieć na pytanie. Powiedzieli tylko, że za dwa tygodnie będę miał sprawę w sądzie. Następnego dnia zastanawiałem się nad numerem celi. ![]() Pod wieczór strażnik czytał gazetę, a nagłówek brzmiał: ZŁAPANO SERYJNEGO MORDERCĘ! ![]() Poprosiłem strażnika o gazetę. Dał mi ją. Artykuł o zatrzymaniu mordercy brzmiał: __________________________________________________ _______________ Cztery dni temu zatrzymano seryjnego mordercę, Jakuba D. , odpowiedzialnego za śmierć ok. 13 osób . Ostatnie swoje morderstwo wykonał dzień przed zatrzymaniem. Za 10 dni ma sprawę w sądzie, którą poprowadzi sędzia Andrzej Pucek. __________________________________________________ _______________
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 14.05.2011 - 13:23 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|