![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Fajne te wasze historie
![]() ![]() Rodzina Fusco Odcinek 5 Fabricio, za swoje punkty szczęścia życiowego kupił sobie simbota. Jego głównym przeznaczeniem było sprzątanie domu: ![]() ![]() Niefortunnie, popsuł się kilka dni później, a ja stwierdziłem, że nie jest mi potrzebny kolejny sim[bot] to kierowania i go usunąłem. Za to Felicia podjęła pracę detektywa. Kiedy mąż na emeryturze, kobiety robią karierę! ![]() ![]() ![]() W międzyczasie podrosła też Alyson... Teraz czela na nią masa szkolnych obowiązków i zmartwień ![]() ![]() Jednak nie to było najważniejszym wydarzeniem dnia. Otóż... zmarł Fabricio. Głowa rodziny odeszła ze starości, właśnie wtedy, kiedy opanował prawie 10 punkt majsterkowania! Felicia długo prosiła śmierć by zostawiła ich w spokoju, jednak to na nic! Felicia przegrała w szachy jednocześnie oddając jej męża w ręce śmierci... ![]() ![]() ![]() Wszyscy bardzo to przeżyli... ![]() Co teraz zrobią? Czy poradzą sobie bez niezawodnego majsterkowicza? Kto naprawi kran, wannę...? Odpowiedzi na te pytania nie były proste...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|