![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogliby dać możliwość regulacji tego co konkretnie ma Sim zapamiętywać. Bo faktycznie to jest bez sensu. Mnie osobiście wkurza, że jak matka nauczy dziecko chodzić (np), to wszyscy w domu mają wspomnienie, że to akurat oni zrobili.
No a ja się dzisiaj solidnie zdenerwowałam na grę, bo próbowałam zrobić ślub i wyszło byle jak. Po pierwsze, nie dało się nagrać konkretnego filmu kamerą... Kazałam to zrobić służącej, ale gra jej ciągle przerywała, żeby ją zmusić do uczestnictwa w ślubie. mają więc taki tylko kilkusekundowy filmik ze ślubu. Druga sprawa, wkurzała mnie solidnie matka panny młodej. Postawiłam krzesła przy łuku ślubnym, ale ona z uporem maniaczki wybierała krzesło przy stole, który stał na dworze przy grillu. W końcu zrobiłam łuk ślubny na fundamentach, uznałam, że wybierze krzesło na tym samym poziomie, na którym był łuk ślubny.... ależ skąd! Złaziła z tych fundamentów żeby leźć na drugi koniec działki... W końcu cały fundament z łukiem obudowałam płotem, więc w końcu łaskawie usiadła tam gdzie trzeba, bo nie mogła stamtąd wyleźć. Nie chciałam kasować stołu z krzesłami, bo myślałam, że pójdą tam jeść tort weselny... A oni poszli go jeść do domu.... Zaraz dam to co udało mi się nagrać ze ślubu do tematu ze zdjęciami i filmami z pokoleń. I ktoś tutaj pytał o to, jak wygląda chodzenie o lasce, w tamtym temacie dałam filmik parę godzin temu. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|