![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie jest to pierwszy dom zbudowany całkowicie według mojego pomysłu, ale pierwszy, który publikuję.
Dom położony jest w spokojnej, odludnej okolicy. Zbudowany na prostej, prostokątnej bryle urzeka swoją nowoczesnością i elegancją. ![]() Wejście do budynku jest przeszklone, widać przez nie odrobinę wnętrza. ![]() Łuki w hollu prowadzą do największego pomieszczenia - połaczenia kuchni, jadalni i salonu. ![]() Kuchnia jest bardzo nowoczesna, utrzymana w ciemnej tonacji, za to otoczona jest oknami. ![]() Salon jest wyposażony w najnowocześniejszy sprzęt RTV. ![]() Natomiast jadalnia pozwala na rozkoszowanie sie zarówno jedzeniem, jak i pięknymi widokami. Jest z niej wyjście na taras, więc jeśli pogoda pozwoli można jeść na zewnątrz. ![]() Główna sypialnia utrzymana jest w odcieniach granatu i purpury. Posiada łazienkę (sorry za to niepościelane łóżko). ![]() Znajduje się w niej wygodny kącik do czytania ![]() Zielona łazienka jest przeznaczona dla domowników (przepraszam za takie zdjęcie, jej rozmiar nie pozwolił mi na zrobienie normalnej fotografii) ![]() Różowa toaleta dla gości. ![]() Główna i największa, niebieska łazienka. ![]() Ta niebieska sypialnia może pełnić też rolę pokoju gościnnego bądź gabinetu. ![]() Sterylny holl prowadzi jeszcze do dwóch pokoi. ![]() Pokoik dziecięcy w jasnych, pastelowych barwach. ![]() Jest świetny dla małego chłopca, choć przy zmianie barw nada sie także dla dziewczynki. ![]() Ostatni pokój może zostać dowolnie zaaranżowany. W tej chwili pełni rolę siłowni. ![]() Tak wygląda taras. ![]() Za domem jest basen. ![]() Kamienna ścieżka prowadzi do ogródka. ![]() Rzut domu. ![]() Rzut całej posiadłości. ![]() I co o nim sądzicie? Wiem, że ogród jest straszny, nie potrafię ich dobrze zaprojektować. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|