![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tradycyjnie na początek zdjęcie Nicoli
![]() Dni leciaaaaaaaaaaaaaaaały (gram na trybie epickim ale mi się nudzi to wezme na krótkie teheheheheheehe ]:->. Już sobie wyobrażam miny simów 'o boże co się stało że tak szybko się starzejemy? ![]() Amanda nauczyła Nicolę mówić i teraz tamta papla bez sensu ![]() Drzewko sobie podrosło (mam pytanie czy ono jeszcze trochę urośnie czy już nie?) ![]() Rodzinka postanowiła się wspólnie wybrać do centum Sunset aby zrobić zakupy ,pójść do biblioteki itp itd. (ja to dziwnie wygląda że ona tego dzieciaka nawet w samochodzie na rękach trzyma) ![]() Po powrocie tata chciał nauczyć Nicolę chodzić ![]() Wieczorem maż chciał się ten tego ale jak widzimy Amanda jest nieugięta teheheheheeh ![]() Oczywiscie on poszedł sobie spać ... (łał śpi z otwartymi oczami ![]() ![]() A ona o trzeciej w nocy karmi córkę (to dziecko to istny koszmar! Nie chce spac w nocy spi tylko w dzień) ![]() W koncu nad ranem usnęła -.- ![]() A mama ledwo co przytomna (przecież też nie spała całą noc) przygotowała sniadanie ![]() Moja sprzątaczka jest poebana. Sama bierze sobie jedzenie z lodówki , i sobie myje zeby w moim domu ![]() Nicola je śniadanie ![]() I jakże urocza mina pani która naprawiała mi kran ![]() ![]() Ale wam dobrze bo macie pokolenia :< |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|