|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się mój dom? | |||
Bardzo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Tak |
1 | 11.11% |
Nie |
7 | 77.78% |
Ohyda |
1 | 11.11% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
Jestem nowa na forum a poniżej jest mój pierwszy domek w The Sims 3. No to do rzeczy ![]() Typ parceli - Mieszkalna Właścicielka - Żaneta Kowalik Wartość parceli: Nieumeblowana - 18785 Umeblowana - 32560 Spis pomieszczeń: -Przedsionek -Korytarz -Salon -Kuchnia - Łazienka -Sypialnia Na zewnątrz jest jeszcze taras. Bryła. Przepraszam, że taki zwykły kwadrat ale jakoś nigdy nie umiem zrobić ładnej bryły. ![]() Rzut z góry. ![]() Przedsionek. W porcelanowych dzbankach pani Żaneta trzyma różne drobiazgi oraz klucze. ![]() ![]() Krótki i wąski korytarzyk który połączony jest z salonem oraz z kuchnią. ![]() A to jest właśnie mały salonik połączony z kuchnią. Pani domu przygotowywała sobie akurat obiad. ![]() ![]() ![]() Łazienka. Jest w większości biała z niebieskimi akcentami. ![]() ![]() Wychodzimy z łazienki i znów przechodzimy przez salon oraz korytarzyk. Wchodzimy do błękitnej sypialni w której z powodu bardzo małych pomieszczeń umieszczony został stolik z dwoma krzesłami. ![]() ![]() ![]() Na sam koniec wejdźmy na taras. ![]() ![]() Dziękuję za obejrzenie oraz z góry za wszystkie oceny oraz krytykę. Nie ma tutaj żadnych dodatków z neta. I jeszcze jedno. Pomimo tego, że to mój pierwszy domek na forum nie chcę żebyście mnie oceniali mniej surowo. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|