|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
muffindance - prześliczni są, naprawdę
![]() anie_1981 - Susan z Fredem słodko razem wyglądają! Ja też lubię ten most ![]() A teraz ciąg dalszy tych moich normalnych simów (Ech...). Obiadek z szefową Molly - Ray nie czuje się komfortowo... ![]() ...I oczywiście poszedł już spać zostawiając zmywanie naszej bohaterce. ![]() A tutaj śpią już oboje, Ray chyba właśnie chce powędkować, a Molly wrócić do szkoły. Zuuuupełnie jej nie rozumiem ![]() ![]() Następnego ranka, mały niewinny flircik ze strony Raya, Molly jest ciekawa, po co to robi, ale nie odpowiada tak jak myślał jej adorator. ![]() I tutaj zaczynają się moje fantazje, czyli romantyczne zdjęcia Molly i jej nowego chłopaka Harry'ego Marksa! Posłuchałam trochę suomii. Większość zdjęć to porażka, ale jest takie jedno ładne. Tutaj jeszcze niewinna rozmowa: ![]() A tu tańczą rumbę... Ohlala! ![]() To zdjęcie lubię, jest takie... Inne. ![]() A tutaj dwa zdjęcia z pierwszym pocałunkiem, nie mogłam się zdecydować, które wstawić, więc są dwa. ![]() ![]() I ostatnie zdjęcie przytulaków: ![]() Dziękuję za uwagę
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|