Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.08.2011, 11:36   #1
Viann
Guest

Domyślnie Znikające simy i pieniądze po powrocie z podróży

Witam

Szukam już 2 dni i nie jestem w stanie znaleźć rozwiązania swojego problemu. Wyjechałam jedną Simką (z dużej rodziny) na wakacje do Egiptu mając ok. 20 000 simoleonów. Byłam tam 18 dni i ostatniego dnia na koncie było ponad 70 000. Po powrocie do domu okazało się, że 50 tysięcy gdzieś przepadło i w funduszach rodziny pokazuje się stan gotówki jaki był w momencie wyjazdu...

Czy ktoś miał taki problem i dał radę go jakoś rozwiązać?

Dodam, że wczytałam grę - z powrotem w Egipcie, sprzedałam auto (mam tam dom wakacyjny), dobiłam do 100 000 gotówki, kupiłam nowy samochód za 90 0000, włożyłam go do wyposażenia i wróciłam do domu. Efekt? Oprócz tego, że wzbogaciłam się o świetne auto, problem dalej się nie rozwiązał - powinnam wrócić mając 10 tysięcy, a znów zobaczyłam na koncie ok. 20.

Nie zauważyłam tego problemu wcześniej, kiedy miałam jednosimową rodzinę, ale też niespecjalnie zwracałam na to uwagę, więc nie wiem czy to jest kwestia tego, że nie wyjeżdża cała rodzina?

Proszę o pomoc, bo bug jest naprawdę potężny, a nie lubię sztucznie generować Simom pieniędzy na błędach gry. Teraz wyjeżdżając na wakacje nie mogę uniknąć niechcianego bogacenia się :/ Musiałabym pilnować się, żeby nie wydać więcej niż miałam w momencie przyjazdu, co jest skrajnie absurdalne, jeśli przyjeżdżam z jakąś pulą pieniędzy właśnie po to, żeby je wydać np. na domek. A później je dostaję z powrotem. Niby fajnie, że wszystko za darmo, ale odbiera mi to dużo przyjemności ze zdobywania, bo to żadne osiągnięcie wykorzystać błąd

Aha, jeśli to istotne to mam wszystkie dodatki.

Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez Björk : 19.08.2011 - 13:21
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania