![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie. Widze,że to tylko ja ograniczam się do dwuch ciąż u moich Simów...no czasami mnie najdzie na dużą rodzine,ale w ostateczności któreś z dzieci ukatrupiam albo wysyłam w świat
![]() Lidia i Scarlet w swoich sexi mundurkach stają się młodymi dorosłymi ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzeństwo w komplecie. Jack wrócił z internatu i stał się nastolatkiem. ![]() Lidia pojechała w odwiedziny do Leonidasa,który także stał się już młodym dorosłym. Przewitał ją bukietem róż i...pierścionkiem ![]() ![]() ![]() Oczywiscie Lidia wyszłaby na idiotke jakby sie nie zgodziła (nadziany facet z domkiem na plazy,tylko brać! ![]() ![]() ![]() Mimo,że młodzi nie zapraszali przyjaciół dostali od nich dużo prezentów, więc Lidia pisze listy z podziekowaniami. ![]() Zaś wieczorkiem Leonidasa naszło na figle,które skończyły się brzukiem u Lidi ![]() ![]() Pierwszą osoba,której Lidia powiedziała o ciązy była teściowa Danusia. ![]() Leonidas już rozmawia z dzidziusem przez brzuszek. ![]() Oczywiście trzeba było pochwalić się też rodzicom. ![]() Wreszcie przyszedł czas rozwiązania i na świad przyszedł Manuel. Gdy szkrab podrus wszyscy troje wzieli się za nauczanie chłopca. babcia Danusia zajeła się nauka mówienia... ![]() Mamusia chodzenia... ![]() A tatusiowi przypadła w udziale bardziej smrodliwa nauka... ![]() +BONUSIK Pierwszy raz kazałam nakręcić Simowi domowy film(statnim razem jak użyłam kamery gra mi sie wyłączyła) Okropnie trudno jest nakręcic simowy film. Ciagle zle był wykadrowany,ale po trudach i znojach... ![]() Państwo Lidia & Leonidas Atkins ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|