![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i moja kolej. Dalej gram w Sunset Valley, klanem Ćwirów. Na jakiś czas jednak "przeprowadziłam się" do innego domu i śledzę losy córki Aleksandra i Lany Ćwir, która wyszła za Sedrick'a Kirk'a, miejscowego faceta.
Tutaj Aleksandra nosi na rękach syna, Franco (głupie imię, jak mały podrośnie to mu pewnie zmienię, gra mu takie wylosowała). ![]() Sedrick ogląda TV... ![]() A żona gotuje... ![]() Wspólny posiłek. ![]() Uczynny mąż sprząta po posiłku ![]() ![]() Małoletni w łóżeczku. ![]() Aleksandra odwiedza rodziców, mamusia się ucieszyła. ![]() Wspólna rozmowa, szkoda, że nie wiadomo o czym mówią ![]() ![]() Aleksandra w swojej bryce. ![]() Sedrick zabawia dziecko, w czasie gdy żona ma czas dla siebie. ![]() Samotny wypad do klubu. Samotny, bo oprócz Aleksandry i miksologa nie było żywej duszy. ![]() Ale to nawet lepiej, ma jakuzie dla siebie... ![]() Chyba trochę za dużo wypiła... ![]() Ale koleś ma to gdzieś, nie takie rzeczy oglądał... ![]() C.D.N: Mam jeszcze trochę fotek na dysku, za dużo na raz by było. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|