![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nooo, wiec ja nareszcie zebralam sie do kupy i mam te fotki - gra jest juz okropnie do przodu, jednak z przedstawieniem tutaj bedzie niemal ze na marnym poczatku
![]() Tutaj male przypomnienie: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=715 ![]() No to lecimy, w sumie dzisiaj w tym dziale zostawie 50 zdjec, ktore wlasnie laduja sie na imageshack ![]() ![]() No i pewnego dnia zawital do nich zlodziej... Jednak policja go szybko zgarnela :> ![]() Zycie jakos im lecialo, tutaj Aleks gral sobie w parku a paparazzi robilo mu zdjecia ![]() ![]() Brzuch sobie ladnie rosl ![]() No i odbyl sie wieczor kawalerski Aleksa ![]() ![]() ![]() Przyszly pan mlody swietnie sie bawil .... ![]() ... a w tym samym czasie Julka zaczela rodzic! ![]() ![]() Pod moja nieuwaga przypaletala sie tancerka... (nie doszlo do zadnego skosku w bok :p) ![]() A Julcia nadal sobie stekala XD ![]() ![]() Aleks jednak szybko zostal poinformowany i wyrwal sie ze swojego wieczoru kawalerskiego, zeby wspierac narzeczona ![]() ![]() Tutaj juz po powrocie ze szpitala, ta fotka mnie totalnie rozczula ![]() ![]() Kazdego wieczoru po polozeniu Jeremiego spac, zazwyczaj wychodzili popatrzec razem w gwiazdy ![]() ![]() Jednak trzeba bylo sie ruszyc i zaczac organizowac slub ![]() ![]() Julka czesto chodzila z malym Jeremim na spacery ![]() ![]() I nadszedl dzien urodzin Jeremiego ![]() ![]() Tutaj urodzinowa fotka z pierwszego pobytu na placu zabaw ![]() ![]() Byl oczkiem w glowie tatusia ![]() Mial tez swoja zmyslona przyjaciolke, Lole ![]() No i nastal dzien slubu. Wymiana obraczek: ![]() ![]() "Mozesz pocalowac panne mloda" ![]() ![]() Julka przejela wladze w tym malzenstwie i pokroila trot ![]() ![]() Na slubie nie zabraklo bezczelnych paparazzi... ![]() ![]() Jedyna fotka na jakiej udalo mi sie ogarnac wszystkich gosci ![]() Pani Montgomery nie podablo sie wtargniecie paprazzi... (kumaci beda wiedziec skad takie nazwisko : D) ![]() Tutaj juz po pozegnaniu gosci Julka podziwia swoja obraczke ![]() ![]() No to na tyle... Uff, ciezko bylo, ale jakos dalam rade ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|