![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia świetne! No i powiem szczerze, że jak oglądam czyjeś zdjęcia, to patrzę też na zawartość zmodyfikowaną. Tutaj spodobała mi się fryzura Magdy i te pozy, z których korzystasz...Te z ostatniego zdjęcia... Miodzio, mistrzostwo normalnie, ale podobają mi się też te z tego zdjęcia:
http://img692.imageshack.us/img692/7...enshot17jc.jpg Chyba "przeproszę pozy" i zacznę z nich częściej korzystać. Zwłaszcza odkąd jest nowy "poseplayer" i nie trzeba wpisywać nazw poz ręcznie. EDIT: No i moja kolej, nikt niczego nowego nie napisał, więc edytuję posta ![]() Po wizycie w toalecie i zwymiotowaniu kolacji, Alecia zdała sobie sprawę z faktu, że jest w ciąży. Nawet ją to ucieszyło. Po powrocie do sypialni spojrzała na swojego męża i pomyślała: "Jakiż on śliczny! A jaki męski..." ![]() ![]() Franco rozmawia ze swoim wujkiem, Grzegorzem: -I co tam u Was słychać, nowożeńcy? Dobrze się bawicie? -Nie narzekam... Nawet żonka już zaszła w ciąże... ![]() ![]() Pora pójść po dyplom ukończenia szkoły. Alecia w todze. Bałam się, że będzie jakiś błąd, bo już jej w międzyczasie zaczął rosnąć brzuch, ale na szczęście wszystko się udało... ![]() Franco w todze. ![]() I dyplomy w górę! ![]() ![]() Minęło trochę czasu, ciężki brzuszek daje popalić. Franco rozmasowuje Alecii plecki. ![]() Mówienie do brzucha... Czy wszyscy ojcowie mają przy tym takie głupie miny? ![]() ![]() Franco nie zaniedbuje sfery uczuciowej ich związku... ![]() No i nadszedł ten wielki dzień, Alecia rodzi! ![]() Przerażenie młodego ojca nie ma granic! ![]() Narodził się mały Ron... Poniżej seria zdjęć z matką i ojcem. ![]() ![]() ![]() ![]() Gra w rzutki. Jakie mają miny... Naprawdę, mimika Simów to jeden z dużych atutów gry. ![]() ![]() Młodzi w jacuzzi... ![]() ...i podczas oglądania gwiazd. ![]() C.D.N Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 18.09.2011 - 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|