![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajowe zdjecia ;D A ja tesknie za swoja rodzinka Tanaka :"(
Rodzina Kenworth ciag dalszy: Julian grajacy przed SPA - po balladzie jeden z simow zmarl O.o ![]() A tutaj bezlitosna Daisy i jej szczepionki xd ![]() "Raz kozie smierc" - sprawdzanie nowych tabletek. ![]() "Nie dotykaj mnie ty wstretny duchu!" xD ![]() "A masz, za to ze byles dla mnie niemily Conanie barbarzynco xD" ![]() No i Julian wkoncu oswiadczyl sie Elwinie ^^ a potem wzieli cichy slub. ![]() Przesluchania do nowego filmu o.O ![]() Elwina pisze listy z podziekowaniami ![]() ![]() Jak sie pozniej okazalo Elwina spodziewa sie dziecka - Julian masuje zmeczony kregoslup malzonki ^^ ![]() "Nie wezmiecie mnie zywcem!" hahah Paulina probuje sie wydostac z wehikulu czasu xD ![]() Pogaduszki przyszlego tatusia z nienarodzonym dzieckiem ![]() ![]() Paparazzi staja sie naprawde cooraz bardziej wkur..... >.< ![]() Mlode malzenstwo czyta ksiazki o dzieciach, przygotowujac sie na narodziny brzdaca. ![]() Paulina probuje znalezc jakas zjawe na cmentarzu ![]() ![]() Po zwiedzonych katakumbach pora na odprawianie rytualow z duchami "unga bunga unga bunga..." xD ![]() Ech a ten telewizor znowu sie zepsul ;p Julian bierze sie za srubokret i gotowe. ![]() Ale nie byl przygotowany na rodzenie w domu xD Panika Juliana i wrzaski Elwiny hehe ![]() I tak narodzila sie dziewczynka Ayame ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|