![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981 - niezły cmentarzyk
![]() ![]() ![]() ![]() elwa17 - czekamy na foty z imprezy ![]() Horsez - masz bardzo fajną rodzinę ![]() ![]() kaka2610 - o za jednym zamachem zrobili trójkę ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Dziś dość smutny post ![]() Przeskoczyłam z powrotem do mojej "głównej rodziny" Newton. Amanda uczyła się malować, tak jak jej babcia została zawodową malarką (zostało coś w genach ![]() ![]() Amanda postanowiła się umówić z Conorem, bo nie widziała go od paru dni. ![]() Babcia Nadia (założycielka rodu) była zdolną kucharką więc ciągle coś dobrego pichciła swojej rodzince ![]() ![]() Amanda postanowiła się oświadczyć Conorowi ![]() ![]() ![]() Conor wstąpił do wojska więc zamieszkał z nimi aby móc każdą wolną chwilę spędzać z Amandą ![]() ![]() ![]() Katherina (córka Dylana, kuzynka Amandy) zaprosiła ich na imprezę w kostiumach kąpielowych z okazji ich ślubu (z Danielem tym który schudł dla niej ) ![]() ![]() Conor wychodził do pracy wcześnie rano, gdy Amanda jeszcze spała ![]() ![]() ![]() ![]() I stała się rzecz straszna ![]() ![]() ![]() Przyszedł kosiarz i Kai (jej mąż) aby ją zabrać ![]() ![]() Uścisk dłonie i odeszła ![]() ![]() Rodzina pogrążona w smutku ![]() ![]() Shine opłakiwała matkę i ojca na cmentarzu. Bardzo brakowało jej wsparcia rodziców ![]() ![]() ![]() Postanowili że się przeprowadzą. Dom był wielki i wychował wiele pokoleń, lecz wiązał się ze wspomnieniami, a chcieli zacząć od nowa. Tak więc Shine, Elton, Amanda i Conor pojechali do nowego domu ![]() ![]() I przed nowym domkiem ![]() ![]() ![]() Conor musiał się wyspać do pracy, a przeprowadzka była bardzo męcząca ![]() ![]() W tym czasie Amanda przygotowuje posiłek aby narzeczony miał co jeść ![]() ![]() Shine zrobiła homary z przepisu swojej matki Nadii. ![]() Amanda zrobiła obiad. Zrobiło jej się przykro, bo babcia Nadia na pewno byłaby z niej dumna ![]() ![]() A Shine patrząc na kuchnie myślała że Nadia byłaby szczęśliwa w nowej kuchni. Tak uwielbiała gotować. ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|