![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Horsez - przeboska rodzinka ;D kurcze ciekawe jakie ciacho wyrosnie z Olka O.O
kaka2610 - przesliczne te blizniaczki ![]() justyna0301 - kurcze szkoda Kai'a i Nadii :"( Rodzina Kenworth ciag dalszy <znalazlam zapis rodzinki Tanaka, ale przez zepsuty zapis tej rodziny nie moge nia grac ;/ wiec postanowilam sledzic jej losy wedlug maxisa jako sasiedzi ^^> Julian oglada kreskowki z corka Ayame;p ![]() Czas na zabawe poduchami "A masz, nie mysl, ze jak jestem mniejsza to nie dam rady tato!" ![]() Rawr! Mam cie zjem cie! ![]() Julian po pracy w barze, mial blizej niz do domu, bo musial znowu wracac na mecz. ![]() A ogrodek babci Daisy sie powieksza^^ ![]() Ayame ma urodziny a w tle Paulina z zaswiatow i spogladajacy na nia zzainteresowaniem Julian ![]() ![]() Ayame jako nastolatka ;] ![]() o! Paulina ma kolo swojego nagrobka inny, czyzby znalazla sobie faceta xD? ale mogla mlodszego wybrac... ![]() Przyblizona buzia Ayame...nie wiem po kim ma urode :p ![]() "A tak umiecie xD?" - bez smarkow oczywiscie ![]() ![]() Ayame byla ruchliwa dziewczyna, wszedzie bylo jej pelno...ale tylko wsrod znajomych, dosc niesmiala jest osobka. ![]() Daisy uwielbiala swoja wnuczke, najlepiej sie dogadywaly. ![]() Ayame chodzila na kilka zajec polekcyjnych xD Lubila szkole i nauke, ale to nie znaczy, ze tak jak inne dziewczyny nie chcialaby spotkac swojej milosci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|