![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
W "opowiadamy jak sobie gramy", to tak w ogóle trochę ucichło. Ja mam dylemat co zrobić. Teraz siedzę tylko w AP, a nie w SV czy BP (gdzie są moje główne rodziny). Raczej nie będę chciała zostać w AP i przy tej rodzinie, ale będzie mnie korciło dawać fotki z obecnej rodziny. Na razie to się jeszcze kwalifikuje pod fotki z dodatku, ale wkrótce forum będzie od tego typu fotek aż kipieć. No a wtedy ten temat przestanie "być oblegany".
![]() ![]() Sklepik z limitowanej. Nie wiem dlaczego mogłam go pobrać, skoro kupiłam zwykłą ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam nazwy gatunku, ale bardzo mi się podoba ten ptaszek... ![]() ![]() Kameleon... Nie wygląda jak kameleon i nie zmienił barwy odkąd go mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za pierwsze miejsce w skokach międzynarodowych. ![]() ![]() ![]() Pamiętacie jeszcze jednego z moich koni, Zombiego? Edytowałam NRaasem jednego z dzikich koni i wybrałam Zombiego z menu gotowych modeli. Teraz ten dziki koń wygląda jak mój zombie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To mauzoleum jest prześliczne! ![]() Nowe łóżko. ![]() Szkoła połączona ze stadionem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|