![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
I żadnych modów nie masz... To jest dziwne. Naprawdę dziwne, bo ja brak interfejsu miałam jak się zapomniałam i wrzuciłam do gry starszą wersję moda NRaas NoCD. Co ja bym mogła poradzić, to odinstaluj grę, potem użyj tego programu:
http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner...ows,13061.html 1. W zakładce z miotłą usuń wszystko, klikając w przycisk "Uruchom Cleaner". 2. W zakładce rejestru (taka jakby kostka, która się rozsypuje) kliknij w "Skanuj by znaleźć problemy", a potem "napraw zaznaczone problemy". Potem uruchom ponownie komputer i zainstaluj grę, ale instalując po kolei dodatki, tak ja wychodziły. Aktualizuj grę płytą z dodatkiem, a nie launcherem czy coś. Grę włącz dopiero, jak wszystko będzie zainstalowane. A tak na przyszłość, to przed instalacją jakiegokolwiek dodatku\łaty, należy iść do Moich Dokumentów i zmienić nazwę katalogowi The Sims 3, na jakąś inną. Potem włączamy grę i ona sama sobie ten folder odtwarza i myśli, że jest świeżo zainstalowana ![]() DCBackup DCCache InstalledWorlds Downloads Library SavedSims Saves Mods <---Jeśli je mamy ![]() I jeszcze pliczek: UserPresets.package <--- Tam są zapisane style, np. nasza wersja kolorystyczna zestawu wypoczynkowego ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|