![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
wow nie było mnie sporo czasu, a tu tylu nowych opowieści
![]() nie skomentuje żadnej bo miałam do czytania chyba z 7 stron więc dużo ![]() wiem, że na tą rodzinę nikt nie czekał ale jak nie miałam neta to grałam ![]() ah no co zrobić jak bezrobocie w Polsce ![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik klik Pamięta ktoś Alison i Petera? Z arabem Waflem i yorkiem Psotką? Tak więc Alison i Peter wybrali się na basen ![]() Peter postanowił trochę zadbać o żonkę ![]() ![]() Ta z wdzięczności wskoczyła mu w ramiona ![]() ![]() I zawody w pływaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Alison i Psotka ![]() ![]() Mała kąpiel na pchły i Psotka pozbyła się nie chcianych lokatorów ![]() ![]() A to kolejny bezpański pies ![]() ![]() ![]() Ale zniszczył mi gazetę ![]() ![]() Psotka postanowiła poznać przybysza ![]() ![]() Trochę się pobawić ![]() ![]() A gdy ten sobie poszedł Psotka sobie oglądała telewizję ![]() ![]() Alison została zaproszona do sąsiadów na imprezkę ![]() ![]() ![]() Czuły buziak mężusiowi ... i na imprezkę ![]() ![]() Nie było dzikiej imprezy ale przynajmniej miała z kim pogadać o ogrodnictwie ![]() ![]() Peter poszedł spać nie czekał na żonę ![]() ![]() ![]() No to komenda "daj głos" ![]() ![]() Peterowi szło lepiej niż Psotce ![]() ![]() ![]() Miałam jednego gnoma konia i mam już dwa cudem ![]() ![]() ![]() Peter i Alison musieli zaznać wiejskiego życia nawet od erotycznej strony ![]() ![]() Psotka przynosi gazetę swojemu panu ![]() ![]() No to męczymy Psotkę dalej. Komenda "daj łapę" ![]() ![]() Alison zakochała się w dzikim koniu... niestety bez wzajemności. ![]() Peter nadal podrywa Alison ![]() ![]() ![]() Mały (jak na razie) ogródek Alison... Nie ma to jak pogadać do pomidora w słoneczny dzień po śniadaniu ![]() ![]() I w końcu ognista poręcz zdobyta ![]() ![]() Alison i jej "turlaj się" ![]() ![]() Alison kupiła sobie loda ![]() ![]() ![]() Ale pycha... ![]() Sierota... Nie ! Ali z ziemi się nie podnosi ... ahh... ![]() Psotka znalazła nowe ulubione miejsce ![]() ![]() Alison i pieszczochy z Psotką ![]() ![]() ![]() Peter wykopał staw przy domu i łowi ryby ![]() ![]() ![]() Ja tam jestem tolerancyjna... Rozumiem wszystko... Ale czyścić konia w kuchni?! To lekka przesada... w dodatku wejść, wszedł... ale wyjść to już drzwi przeszkadzały :/ musiałam ścianę zburzyć ![]() ![]() czekają na was jeszcze zaległe losy Newtonów ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|