![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stephenowa no a ile oni mieli żyć
![]() ![]() eyvee a ci się rozmnażają jak króliki no ![]() ![]() ![]() no to dalej ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Drzewko genealogiczne będzie chyba w każdym poście żeby łatwiej było się odnaleźć ![]() ![]() Kevin poznał w spelunce dziewczynę imieniem Karri. Jej blond loki oszołomiły go i postanowił zagadać ![]() ![]() Następnego dnia znów ją spotkał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Dziewczyny chyba lubią kwiaty... tak! mama mówiła o kwiatach" jak pomyślał tak zrobił ![]() ![]() No i zostali parą ![]() ![]() ![]() Jego siostry też chciały kogoś poznać, tym bardziej, że miały iść na studniówkę ![]() Rosalyn poznała już swojego chłopaka ![]() ![]() I nie czekała długo aby zadziałać ![]() ![]() No i zostali parą ![]() ![]() Wspólnie spędzali czas w parku ![]() ![]() ![]() A to co? Christin w ciąży? Udało się !!! Nie mówiłam wam ale Kris i Christin starali się o jeszcze jedno dziecko ![]() ![]() Christin powiedziała Krisowi gdy tylko wszedł do domu ![]() -"Kochanie jestem w ciąży! Udało nam się ! Jeszcze nie jesteśmy tacy starzy ![]() ![]() -"Daj posłuchać!!! jest tam kto?" ![]() Christin i jej brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() Kris był podekscytowany jakby to było pierwsze dziecko... a to już piąte ![]() ![]() ![]() Kris codziennie po pracy głaskał brzuch mówiąc: "tatuś idzie zarabiać pieniążki, a ty nie dokuczaj bardzo mamusi" ![]() Chwila wieczornego relaksu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annmarie przyszła najwcześniej. Dość że była sama to jeszcze pobiła się z kolegą i ciągle jej dokuczali... biedna ![]() ![]() Zabawa zabawą, a tu lekcje nie odrobione! Dzieciaki w komplecie ![]() ![]() No może nie w komplecie... Jedno chce już dołączyć ![]() ![]() ![]() ![]() Kris był tak zestresowany, że nie był w stanie prowadzić ![]() ![]() ![]() No i przedstawiam Olivera Newtona najmłodszego mężczyzny w rodzie Newtonów ![]() ![]() Kris się starzeje ![]() ![]() ![]() Dr. Kris Newton ![]() ![]() ![]() Christin Newton - matka 5 dzieci ![]() ![]() Jak dobrze, że mają lokaja kobietę ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 25.11.2011 - 13:38 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|