![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Marl.89 - nie wiem, bo może to tylko ja tak mam i nie obraź się ale te zdjęcia mnie po prostu przerastają... psują mi cały plastusiowy, simowy urok ;d ale nie bierz tego do siebie, ja jestem nienormalne, jestem ufo i wgl
![]() @eyvee - a weź mi nie opowiadaj tu jakichś magicznych historyjek, bo ja mam problemy z packgakesami a ty mi tu o jakich magiach opowiadasz ![]() a wracając do temetu... RODZINA EVERHARD przepraszam, że to wszystko tak pobieżnie ale to wszystko się działo jakoś zaraz po premierze zwierzaków (to była moja rodzinka ''testowa'' na konie, ale jakoś ją polubiłam... xd) i wtedy jakoś nie skupiałam się zbytnio na screenach ![]() Natalie postanowiła zaźrebić Diverse, żeby się takie fajowe geny nie zmarnowały ![]() ![]() W tym czasie sama postanowiła rozwijać swoje życie towarzyskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakże inaczej mogłoby się to skończyć ? ![]() ![]() ![]() Natalie w ciąży ^^ (a z tyłu jej żółw Tofik, którego znalazła nad jeziorem) ![]() Nadeszły dni porodów. Diverse urodziła małego, suodziutkiego ogierka o imieniu Dival... ![]() ... a Natalie córeczkę Rosalyn ![]() ![]() ![]() Oczywiście następnego dnia były urodziny (nie jestem w stanie zdzierżyć za długo noworodków ;/) ![]() I oto Rose w wieku małego dziecka . Jezus Maria, ona jest taaaaka SUODKA ;* ![]() ''Przecież nie będziesz wiecznie sikać do pampersa, bo zbankrutuje! xd'' ![]() eee... wykręt dłoni? ![]() hahahahahhahaha! ![]() ![]() ''Uciekajcie póki możecie!'' - Księżna w akcji xd ![]() + BONUS ''Wessana przez poduszkę'' ![]() cdn. może wreszcie się coś ciekawszego wydarzy xd |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|