|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Rodzina Kwiatek
Postanowiłam dać drugą szansę Appaloosa Plains. Niestety Martinezów już nie wskrzeszę, byli solidnie zbugowani, ale może nowa rodzina, na świeżym zapisie będzie działać No i ciekawe jak długo...Na pewno pamiętacie rodzinę Fox, było o niej głośno w dziejach rodziny Martinez, gdyż właściciele rancha zostali wysiedleni... Podobnie będzie w przypadku rodziny Kwiatek... Wredna jestem, wiem Oto pierwotni właściciele rancha...![]() ![]() A to już rodzina Kwiatek... Alicja i Marek Mały wstęp odnośnie tej familii... Już w jedynce miałam taką parkę, tak samo w dwójce. Można więc powiedzieć, że to taka "legendarna rodzina". W trójce jako pierwszych ludzi stworzyłam właśnie Marka i Alicję Kwiatek... Pomyślałam, że to dobry moment na ich pojawienie się. Jak dobrze poszperacie, to zarówno w Sunset Valley, jak i w Bridgeport, miałam ich "w rodzinie", zawsze gdzieś tam się przewijali.![]() Coś czuję, że niektórzy z Was znają te dwa koniki... Czy to reinkarnacja pewnej parki arabów? Jak one się nazywały... hmmm.... mam na końcu języka... Aquino i Kometa! ![]() ![]() ![]() ![]() Alicja postanowiła zobaczyć jak to jest, siedzieć siodle... ![]() ![]() Jej mąż, Marek, wolał mniej wymagającą rozrywkę... ![]() ![]() Niedługo po tym, Alicja przyłączyła się do mężulka... ![]() ![]() Pierwszy obiadek... Indyk faszerowany w wykonaniu Alicji, to podobno "niebo w gębie". Nie wiem, bo jakoś nigdy mnie nie poczęstowała ![]() ![]() W czasie przygotowywania posiłku, Marek robił to, co facetom wychodzi najlepiej... oglądał telewizję... Widzę, że ta parka reprezentuje prawidłowy model rodziny... ![]() ![]() Jedzenie indyka... ![]() Marek postanowił posprzątać po obiedzie... Też mi filozofia, włożyć dwa talerze do zmywarki... ![]() ![]() Pokaz mody bieliźnianej... ![]() ![]() Ojej... czyżby jednak coś było nie tak z tym indykiem? ![]() Kometa bawi się piłeczką... ![]() ... a Aquino biega dookoła... ![]() Małżonkowie wybrali się w teren, tak więc teraz będzie pokaz zdjęć z konikami... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Końskie zaloty... ![]() Prywatna potańcówka, goście zbędni ![]() ![]() Za ewentualne problemy z wyświetlaniem się zdjęć, przepraszamy Moja witryna coś dziś szwankuje
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|