![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz spróbować użyć opcji "resetuj wszystko", z moda NRaas Master Controller. Klikasz na Ratusz\Komputer, wybierasz Miasto, i z okienka "Resetuj Wszystko". Potem możesz spróbować znowu użyć NRaas Porter'a. Upewnij się jednak, że masz dobrą wersję tego moda, odpowiednią dla Twojej wersji gry. No i kilka wskazówek...
1. Zmień aktywną rodzinę na jakąś, która ma nie wchodzić w skład paczki. 2. Kliknij na dom kogoś, kto ma się znaleźć w paczce. 3. Spakuj tylu ludzi ilu chcesz, ale jeśli Ci na kimś słabo zależy, to lepiej jest go nie brać, bo im mniej ludzi w paczce tym lepiej. No i tradycyjnie polecam swój poradnik na ten temat... http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221 Jednak od instalacji Zwierzaków nawet ten poradnik nie pomaga. Zrobiłam czystki w modach i wielu się pozbyłam, ale to nic nie dało. Gra wywala się do pulpitu po 30-40 minutach grania, a czasem znacznie wcześniej. Robi to zupełnie bez ostrzeżenia, więc zapisywanie gry co 5 minut, to podstawa. Dzieje się tak, jak dotąd, tylko w Appaloosa Plains, moje stare zapisy, sprzed Zwierzaków, działają. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|