![]() |
#11 | |||||||
Reputacja: 10
|
![]()
miło to wiedzieć ^^
chciałam zrobić więcej, ale niestety jak wiesz, nie dałam rady ;/ a mówiłam, żeby mi wypisać jak coś znajdziecie, bo nie poprawiałam tekstu ![]() Cytat:
![]() no to się cieszę, że się podobało ^^ wprawdzie dziecko się w simsach jeszcze nie urodziło, ale stawiam na dziewczynkę ![]() jak będzie odpowiednia ilość komentów to będzie odcinek ![]() (ranga zobowiązuje xD) kochana, ja miałam na myśli ostatni odcinek ![]() to ostatni „przyjazny” odcinek ![]() Cytat:
![]() imię dla córki, wybrane z wielką pomocą Muffindance ![]() no jasne xD Rozdział 10 odc.2. Słowa Mei: Daj jej cokolwiek powiedzieć, niech wyrazi swoje zdanie na ten temat, nie możesz postawić ją przed faktem dokonanym ![]() Rozdział 2 odc. 2: Rozmowa Mei z matką xD - Masz w dupie moje szczęście! Najważniejsze jest tylko to, co powiedzą inni ludzie, a ja w przeciwieństwie do ciebie mam to gdzieś! - podeszła do szafy z ciuchami, otworzyła ją i zaczęła wywalać ciuchy na łóżko. Wyciągnęła pierwsze lepsze spodnie oraz bluzkę, zrzuciła z siebie szlafrok i zaczęła się ubierać w pośpiechu. - Co to ma znaczyć?! Dokąd ty się wybierasz?! - Lidia w nerwach zadawała kolejne pytania, spoglądając na córkę, która zaczęła już pakować jakieś rzeczy i kilka ciuchów do torby. - Wynoszę się z tego burdelu! - krzyknęła prawie rozdzierając sobie gardło, po czym skinęła na szatyna i ruszyła wprost na matkę. Kobieta w ostatniej chwili usunęła się dziewczynie z drogi, widząc, że ta ma zamiar przejść nawet kosztem przewrócenia jej na podłogę. fakt dokonany, co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a przy komentarzu kolejnego odcinka, to na pewniaka się rozpiszesz, nie musisz mi tego nawet obiecywać ![]() Cytat:
tutaj sprawa jest bardzo prosta, oni po prostu nie chcieli znać płci dziecka, aż do narodzin ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha no nie pasuje, ale tutaj tez miałam opcję awaryjną ![]() dzięki za komenty ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.12.2011 - 13:29 |
|||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|