![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Problem nr1
Moja simka po wyciśnięciu owoców na nektar przebiera się w strój do Sim Fu, a powinna w codzienny. Problem nr2 Mój sim dostał misję od asystentki Kamela (która działa przeciwko MocuCorp) żeby jej udowodnić, że jestem po jej stronie muszę jej przynieść 2 kawałki mumiatomium. Co to jest ? Metal, kamień, minerał, klejnot. I gdzie to można znaleźć ? Pytanie nr1 Da się zrobić własną nektarnię na parceli publicznej w mieście domowym (nie wakacyjnym)? Dziwactwo nr1 Wczoraj wieczorem o mało zawału serca nie dostałem. Mój sim przegrał walkę z mumią. Dobrze ,że go nie przeklęła. W każdym razie mój sim ma 5 poziom sportu, 7 sztuk walki. Na dodatek ma cechy : odważny wysportowany, poszukiwacz przygód. EDYCJA: Dzięki suomi, zdążyłem sam dojść do tego gdzie szukać mumiatomium. Znalazłem je u kupca reliktów na targu. Znaczniki mi się nie wyświetlały, może jest bardzo rzadkie. Mała rada : trzeba też ustawić kasę nektarową (w menu budowy, w obiektach publicznych) i stojaki na nektar, po ustawieniu stojaków, kikamy na każdy z wciśniętymi klawiszami ctrl. i shift. Wybieramy opcję "na sprzedaż". Stojaki zapełnią się nektarem. EDYCJA: Teraz mam się z czego cieszyć ginsei. Gdyż mój sim dostał zadanie, miał się poparzyć, przemoczyć i dać się przekląć. ![]() Ostatnio edytowane przez redmoon : 18.01.2012 - 16:18 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|