![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elwa, ja osobiście jestem ciekawa dalszych przygód siostrzyczek
![]() Marl, a co ty robisz ze swoimi zdjęciami, że są takie... ostre? Z Roshana jest kawał ciacha... A minki ma świetne ![]() Suomii - Cindy i tak się powinna cieszyć, że noc poślubna się odbyła, skoro mężuś zgona zaliczył xD Miałam się pytać, czy będzie akcja ze złotym jabłkiem, a tu przecież i Afrodyty i Ateny brakuje... ![]() Ła, ła, ła... Marcus jest jako dorosły taki... taki... MRRRRRRRRR O rany, chyba się zakochałam xD A bliźniaczki w tej fryzurze się teraz znacznie lepiej prezentują ![]() A miś mnie rozczulił ![]() ![]() Czy mi się wydaje, czy Claire ma inną fryzurę i nieco ciemniejsze włosy? Dobra, fryzurę ma inną, przy misiu widać... Ale, ale... dlaczemu? Sebek miał minę, jakby zamierzał kogoś zamordować ![]() ![]() ![]() Nie bluźnij, też masz ciachowatych facetów... -.-' Kuchnia jest zaje...fajna i rozbrajająca xD Jeszcze się brechtam xD A rumieniec też jest... boski xD Nie, robię sobie przerwę od twoich opowiadań, bo mi brzuch pęknie... .. .. Nie, muszę dalej czytać! ![]() Eyvee, spełnij w końcu swoją groźbę i napisz tyle treści, żeby mnie uśpić :] |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|