![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema wróciłam.
![]() Cz. 1 Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Rodzina Craig cz. 5 Przez 'przypadek' Cindy zaszła w ciążę. Nie planowali kolejnego dziecka, było im to nie na rękę, ale nie mieli serca, żeby ją usunąć. Co prawda kolejne dziecko oznaczało więcej wydatków, a praca Weasela nie dostarczała wystarczającej ilości pieniędzy, ale najważniejsze jest szczęście rodziny. Cindy pewnego dnia przeszła się na spacer, żeby zaczerpnąć świeżego powietrza. Zobaczyła tam dzikie konie, które ją zachwyciły. ![]() Niestety mieli coraz mniej pieniędzy. Weasel wraz z żoną podjął więc bardzo trudną decyzję. Oddali Herę i Hestię do schroniska. Nie potrafili poradzić sobie z utrzymaniem pięciu psów, więc oddali dwie suczki z ciężkim sercem. Wróćmy jednak na ziemię. Życie płynęło rodzince na zabawie i beztrosce. Brian uwielbiał malować. ![]() Pewnej nocy nastąpił poród. Weasel zabrał szybko Cindy do szpitala. ![]() Weasel z córką - Nataszą. ![]() No i rodzice w końcu stali się dorosłymi. Urządzili małe przyjęcie, na które zaprosili kilku przyjaciół. ![]() ![]() W końcu przekonałam się do StoryProgression. Ten mod jest świetny. W końcu moje miasto żyje. Tutaj na dowód pani jakaśtam Fox w ciąży ![]() ![]() Cindy piecze sobie pianki. ![]() No kto to widział, żeby dorosła kobieta bawiła się króliczkami... ![]() ![]() Cindy uczy córeczkę mówić. ![]() Przy mnie się wynudzicie ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|