![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema, stęskniliście się za mną?
![]() elwa17 - bardzo fajne ;p Wcale nie usnęłam . A i jeszcze chciałabym powiedzieć, że podoba mi się rodzinka Stephenowej ;] Cz. 1 Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Cz. 5 Rodzina Craig cz. 6 Teraz mam więcej zdjęć, ale za to nudnych , bo nic się nie dzieje. No to enjoy. Brian jako wzorowy uczeń miał wielu przyjaciół i wszyscy go lubili. Rodzice pozwolili mu urządzić piżama party na kilka osób. ![]() A że miał ogromną wyobraźnię, to opowiedział historię o duchach. Powiem szczerze, że czasem przerażają mnie te zakończenia ![]() ![]() Szczególnie zaprzyjaźnił się z jedną dziewczynką. Miała na imię Adrienne i pochodziła z domu dziecka. Była bardzo biedna, więc Cindy i Weasel często zapraszali koleżankę swojego syna, aby ją porządnie wykarmić i dawali jej nowe, czyste ubrania. ![]() ![]() To piżama party, więc trzeba spać. ![]() Mimo, że się starzeli, uczucie Weasela i Cindy nie gasło. Nadal szeptali sobie czułe słówka i chodzili na randki do pubu, lub kina. ![]() ![]() Brian zaprosił Adrienne na weekend, ponieważ miał urodziny i poprosił ją, żeby została do niedzieli, stwierdzając, że będą się świetnie bawić. ![]() Nawet dał jej prezent. Swojego ulubionego misia. ![]() No i chłopiec w końcu stał się nastolatkiem. Nawet się sprzątacz na zdjęciu załapał ![]() ![]() Brzydal :c ![]() Okazało się, że Adrienne też ma urodziny. Bardzo się ucieszyli, bo będą mogli być razem w klasie. ![]() Jeszcze tego samego wieczora rodzice wyjechali na darmowe wakacje. Błąd... Brian urządził w domu dziką imprezę. ![]() ![]() ![]() Wszyscy tańczyli w piwnicy, gdzie znajdował się barek z alkoholem. Młodzież postanowiła zaszaleć i wypili kilka drinków, jednak to już było wystarczająco dużo, by namieszać im w głowach... Adrienne wyznała Brianowi, że jej się podoba... Powiedziała, że bardzo zależy jej, żeby nie kończyli znajomości, nawet jak ich drogi się rozejdą i wyjadą do innych miast na studia. Brian przyrzekł dziewczynie, że może mu zaufać. ![]() Niestety zabawa nie trwała długo. Wkrótce zjawili się rodzice, zawiadomieni telefonem od sąsiada. Brian dostał szlaban. ![]() Ale jak to nastolatek, i tak zrobił po swojemu. Rano obdzwonił pół szkoły i urządził kolejne przyjęcie. Weasel był wściekły... ![]() ![]() Kiedy przyszli znajomi, okazało się, że trzej koledzy Briana bardzo lubią muzykę. Zrobili małą próbę w piwnicy i świetnie się dogadywali. ![]() ![]() O Adrienne też nie zapomniał. Wręczył jej kwiaty i zaprosił na studniówkę... Dziewczyna się zgodziła, ale powiedziała, żeby jej nie podrywał. ![]() Weasel popatrzył na nich ze skwaszoną miną, ale uświadomił sobie, że jako nastolatek był taki sam. Też urządzał imprezy, uciekał z domu, a nawet robił psiukusy sąsiadom. ![]() Postanowił wybaczyć synowi, ale ten musiał obiecać, że posprząta po imprezie i trochę się opanuje. ![]() I wszyscy żyli dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie ![]() No i to na razie tyle. Kolejną część wrzucę jak najszybciej, bo jakoś tak chce mi się grać ostatnio ![]() Ostatnio edytowane przez suomii : 06.01.2012 - 17:39 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|