![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
ZA BRAK ODSTĘPÓW -1 do oceny.
Przy zdjęciach z twarzy mogłaś sobie odpuścić taką zmianę kolorów. Więc tak - prezentacja ogólnie fajna, podobał mi się ten układ zdjęć, bo skupiłaś się na dwóch interakcjach z gry i wycisnęłaś z nich to, co najlepsze. I całkiem ładny pokój tak wgl ![]() Zmiana pory dnia (dzień-noc) była celowa? Co do obiektów prezentacji (ostatnie dwa zdj) - imo Sim wygląda jak Ken (to pewnie przez ten strasznie jednolity kolor twarzy, co sprawia wrażenie niemalże idealnie gładkiej cery), natomiast Simka ze swoją rozjechaną żuchwą (i przy tym drastycznie zachwianymi proporcjami twarzy, szczególnie jeśli chodzi o wielkość ust w stosunku do wielkości twarzy) średnio mi się podoba. No i nagminnie używasz tej fryzury u swoich pań (osobiście też ją b. lubię, bo pasuje mi niemal do każdej Simki, ale bez przesady). Poza tym z tym swoim smutnym spojrzeniem wygląda uroczo ![]() Podejrzewam, że u Ciebie w grze wyglądają naprawdę ładnie i bardziej prawdziwie niż tutaj. Moim zdaniem obróbka ma polepszać, a nie całkiem zmieniać zdjęcie. Tym bardziej, że nie sądzę, żeby TWOJE fotki "na czysto" z gry były kiepskie, bo jeśli robisz je print screenem (a robisz, bo widać po rozmiarze), to nigdy nie są. Ogółem 7/10. Ostatnio edytowane przez Liv : 07.01.2012 - 13:14 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|