|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
eyvee jeejku nie! Ja się uzależniłam od twojej rodzinki.
mliky ja tu płaczę Byłam ciekawa co wymyśliłaś..ginsei oj tam oj tam (zabiłam jednorożca ) spieszyłam się ;Dja odrabiam chyba za wszystkie dni, w których nie pisałam. 28 zdjęć ![]() Rodzina Break Rano Amelia postanowiła zrobić mamie śniadanko. Biedna mama harowała jak wół. ![]() Mama doceniła ten gest. I pozwoliła jej nie iść na następny dzień do szkoły gdyż dzisiaj ma studniówkę. Bardzo też się ucieszyła na wieść, że Amelia ma chłopaka. ![]() Zaczęła się szykować na studniówkę. ![]() Myślała o Morganie. ![]() I w końcu. ![]() W limuzynie przebrała mi się ( z racji tego, że sukienka w której miała iść została zapisano jako na co dzień i przebrała się w wizytowy )![]() I zdjęcie. Na zaszczytnym miejscu. ![]() Po udanej studniówce (królowa balu) wróciła z chłopakiem do domu ( już we właściwym stroju) I przedstawiła go mamusi ![]() ![]() Poszli do pokoju Ameli. Amelia: " A może zaprosimy twoich rodziców, żeby ich poznać z moimi?" ![]() Morgan: "Dobrze, ale nie wiem czy przyjdzie tato. Mama tak, dużo jej o tobie mówiłem" ![]() Amelia: "Czemu twój tao ma nie przyjść?" Morgan: "Bo wiesz on jest w więzieniu" ![]() Amelia: " Nie martw się. Mój tato też z nami nie mieszka. Tylko nie wiem czemu" Morgan: " Tak, ale ty chociaż wiesz jak wygląda i się za niego nie wstydzisz. Nie wiesz jak to jest" ![]() Amelia: "Przepraszam" Morgan: "Nie to ja przepraszam" ![]() Amelia: "Nie wygłupiaj się, kocham cie, wiesz?" ![]() Morgan został na noc, a w zamian za noc zrobił sałatkę. ![]() A Amelia już myślała co upichci na rodzinny obiad. Na którym będzie przecież jej przyszła teściowa! ![]() ![]() Fensy została aktorką serialową Gra tu chyba chemiczkę. ![]() ![]() ![]() Nie mam poz, ale zachwycam się takimi zdjęciami. Uwielbiam czułości simów ![]() ![]() ![]() Chciałam zrobić zdjęcie pierścionka od Morgana z wygrawerowanym napisem "Twój na zawsze" A powstało mi serduszko z ich rąk ![]() ![]() Miłość.. Której tak mało jest w realnym świecie.. ![]() ![]() ![]() ![]() Czułość. ![]() ![]() BONUS: Amelia: "jA JESTEM GŁOOOODNAA!" Morgan: (w myślach) "co za kobieta" ![]()
Ostatnio edytowane przez shotshe : 16.01.2012 - 21:58 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|