![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich czas na mnie:
DAVINA SUPERSTAR ODCINEK 1 : Mała dziewczynka siedząca na ogromym kole basenowym, w willi. Ze szklanki pociąga sok pomarańczowy zagęszczany. W najmodniejszym kostiumie kompielowym w kolerze szaro-czarnym. Tak to nikt inny jak mała gwiazda Davina Nuttel (czytaj: Davina Nuttel), która jest znana ze słynnej roli "Gwiazdy". Nucąca pod nosem swoją nową piosenkę. Po chwili dzwoni komórka z dzwonkami polifonicznymi i kolorowym wyświetlaczem. Davina wściekła na swojego menagera Barry'ego Bragg'a(czytaj: Barego Baga). Niestety nie załatwił jej reklamy soku pomarańczowego zagęszczanego, jej ulubionego napoju. Zła że musi grać w tej debilnej reklamówce batonika niebańskiego poszła zarzyć kompieli parowej. Jej rodzice mieszkają w małej mieścinie koło Colorado, a ona sama wielkim Nowym Jorku. Bez przyjaciółki, bez matki, jedynie z Barry'm oraz stylistką Rixey Bloomy (czytaj: Riksej Blumi). Pomyślała "Ach chociarz pojade do lodziarni Wicked (czytaj: Wiked)". Wsiadła z szoferem do limuzyny i odjechała. Koło kiosku Szast-Prast kazała się zatrzymać i kupić szkoferowi wszystkie gazety, ponieważ miała ochote oderwać się od świeta i poczytać to była jej pasja. Gdy dojechali do lodziarni Davina zamówiła sobie lody i usiadła w jej ulubiony kąciku by nie było jej widać. Lecz jakiś szalony fan podszedł do ukochanej 12 latki i ubłagał ją aby dała mu autograf. Davina dała mu autograf i powiedziała żeby juz poszedł ponieważ chce zostać sama. Fan odrazu się zgodził i wyszeł. Davina została sama w ciemnej lodziarni, o godzinie 19 miał przyjechać po nią szofer. Komórka znów zaczęła dzwonić, a na wyświetlaczu pojawił się numer Rixey. Odebrała, a ta wiadomość którą usłyszała powaliła ją. Dowiedziała się że kierownik Boils chce aby w następnym odcinku umarła i nie grała już. Davina drżącym głosem odpowiedziała: - Tak, Rixey musze sie zastanowić nad tym. - Dobrze kochana, a czy dobrze się czujesz? Masz dziwnie cienki głos. - Nie czuję się świetnie-skłamała- Pa! Davina była wściekła aż się w niej gotowało. Zpojrzała na swój srebrny zegarek i zobaczyła że dochodzi 19 więc szofer zaraz powinien się zjawić. Nagle wyskoczyła pewna gruba pani i krzyknęła: - Davina! Kocham Cię pięknie grasz w serialu "Ja i tylko ja". Jestem twoją zagorzałą fanką! Mam wszystkie wycinki z przasy o tobie i... Davina nie mogła już tego ścierpieć, była w złym nastroju i czuła jak puder coraz bardziej spada jej z twarzy. Więc... A- krzyknęła "Nie ma pani prawa atakować mnie na ulicy!" B- powiedziała "Nie mam czasu na pogaduchy mam do zjedzenia karton słodyczy" C- stwierdziła "Jest pani tak brzydka i niewychowana, że jeżeli ludzie zobaczą mnie z panią to stane się pośmiewiskiem!!!" Mam nadzieję że wszystkim się podobało i zapraszam do udzielania odpowiedzi. Jeżeli komuś się nie podobałoto niech o tym napiszę postaram się to zmienić!!! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|