|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
kleopatran, fajny psiak
![]() Sorry wszystkich swoich poprzedników, ale długo nie grałam i nie śledziłam tematu ze zdjęciami, postaram się czytać nowe posty. Rodzina Ćwir Od wieków całych nie grałam W Sunset Valley, ale mam stamtąd dużo zdjęć, aż 19. Są to potomkowie rdzennej ludności Sunset Valley, mieszanki Kawalerów, Zadków\Darlingów i Ćwirów. Nie mam tam aż tylu pokoleń co w Bridgeport. Są to potomkowie Aleksandra Ćwira, załączam drzewo genealogiczne. ![]() Na zdjęciu "nowa zawodniczka", Emma. Jest przyszłą żoną Bartosza. Jak zwykle przyłączyłam do rodziny jakąś wygenerowaną Simkę, i trochę ją podretuszowałam Miałam przy tym jakiegoś buga, bo NRaas wyświetlił mi też jakąś inną babkę i ją najpierw dodałam, a ona była taksówkarką... Musiałam ją usunąć, bo pojawiała się i znikała z panelu rodziny.![]() Tutaj Emma i Bartosz oglądają TV... ![]() Renata... Nie wiem jak do tego doszło, że Bartosz jest już młodym dorosłym, a jego siorka jest jeszcze gimnazjalistką... Powinna być co najmniej w połowie wieku nastolatka... ![]() ![]() Bartosz i Emma na przejażdżce na zebrach, Tito i Nana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę przedmałżeńskiej czułości i oświadczyny... ![]() ![]() ![]() Ślub... ![]() ![]() ![]() Niecodzienna noc poślubna... ![]() ![]() ![]() Ponownie sorry za koszmary senne.... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.02.2012 - 00:07 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|