![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
hm wszystko jest lepsze niz pisanie prezentacji maturalnej!
przeczytalam calosc i w sumie nie zaciekawilo mnie zbytnio, bo sposob Twoj sposob pisania jest dla mnie za prosty, za lekki, ale to z czasem sie wyrabia ;d mimo wszystko widac postepy z odcinka na odcinek i widac, ze wychodzi coraz lepiej, ale w sumie na podstawie czterech kawalkow nie mozna wiele powiedziec. ale skoro zaczelam czytac to dobrne do konca ;d wracajac do czwartego odcinka, hm, zdecydowanie ZA DUZO dialogow, a dodatkowo jesli jest ich kilkanascie pod rzad dopisalabym czasami, kto to mowi i jak sie przy tym zachowuje, bo po prostu idzie sie zgubic. popracowalabym tez na Twoim miejscu nad opisami, dopracowywala je i rozbudowywala. w drugim odcinku (?) byla wstawka o tym niebie, jak tam sie styka i tak dalej i to pieknie wyszlo, a potem znowu zaczely sie dialogi i prostota. i bola mnie te przeklenstwa - dobre przeklenstwa nie sa zle, ale wedlug mnie uzyte sa one tutaj maksymalnie na sile. rozumiem, ze to faceci i w przypadku smierci jakiejs tam osoby nie panuje sie nad emocjami, ale coz, nic na sile pracuj nad opisami, poprawiaj kazda scene kilkakrotnie, a naprawde moze wyjsc z tego cos ciekawego, bo temat nawet fajny. no i sprawdzaj jak brzmi jakies zdanie (przeczytaj je kilkakrotnie, nawet i na glos) i literowki, bo czasami czytajac pojedyncze zdania mam wrazenie, jakby napisal je dziesieciolatek ![]() edit! zdjecia sa jak nabardziej w porzadku, ale zaden z tych facetow nie pasuje mi ani na policjanta, ani na kolesia ktory sie upija do nieprzytomnosci, to tyle ode mnie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|