Cytat:
Napisał rudzielec
Odkładałam i odkładałam przeczytanie tego FS, a teraz jak się za nie wzięłam, to żałuje, że jest tylko trzy odcinki 
Bardzo przyjemnie się czyta, przede wszystkim lekko i zrozumiale, a to jest najważniejsze.
|
Boli mnie, że tak odkładałaś, za to cieszę się, że ci się podobało.
Cytat:
Napisał Silver
A to materialistka... 
Ciekawie rozwija się akcja. Mam wrażenie, że to FS jest całkiem inne od tych na forum. To dobrze, bo wprowadzasz coś świeżego 
|
Ahahah coś świeżego, naprawdę? Cieszę się jak nie wiem, że trafiłem ze swoim pomysłem.

Szczerze mówiąc, jak wstawiałem pierwszy odcinek zastanawiałem się, czy fotostory nie będzie zbyt kiczowate.
Cytat:
Napisał Silver
Będę czekać na ciąg dalszy i mam nadzieję, że doprowadzisz to FS do końca.
|
Jak na razie nie wygląda na to, abym miał w najbliższej przyszłości porzucić fs.
Cytat:
Napisał Searle
Bardzo podoba mi się słownictwo jakie stosujesz. Jest to chyba jedno z najbardziej dopracowanych pod tym względem Fotostory, jakie czytałam na tym forum. Gratuluję. Jesteś po prostu profesjonalny.
|
Profesjonalny? Ależ to stanowczo za dużo powiedziane! Wciąż robię całą masę błędów(których, gdyby nie Liv, w ogóle bym nie zauważył). No i ciągle boję się, że przesadzam ze stylizacją opisów, w końcu trzeba znaleźć jakiś umiar.
Cytat:
Napisał Searle
P.S: Lubię humor Alice i te jej docinki w myślach 
|
Cieszę się, że ci się podobają. W ostatnim odcinku nawet zastanawiałem się, czy nie dałem tego za dużo.