![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
Eugeniusz na spacerku z Laylą ![]() ![]() A tu zabawa w aport ze Stefankiem ![]() Eugi je lodzika ![]() ![]() Masaż zmęczonej ukochanej, już niedługo pojawi się dzidziuś! ![]() Jak się masz, czekam na ciebie! ![]() Mój maluszek, moje skarbki ![]() ![]() No i pojawiły się zamiast jednego dwa.. w sumie dwie dziewuszki ![]() ![]() ![]() Mamusia opiekuje się maleństwami, Angelika jak najbardziej sprawdza się w tej roli ![]() ![]() Eugi, jako tatuś też nie próżnuję, tutaj tulimy Sarunię ![]() ![]() Mamcia zabawa z Elizką ![]() ![]() Podczas jednej z zabaw w pokoiku dziewczynek Eugeniusz obdarował Angelikę bukietem wspaniałych róż.. dziewczyna nie spodziewała się niczego w końcu nie było żadnej okazji. ![]() - A co to dziś za okazja?? -Wiesz, Angeliko.. Kocham cię i dziewczynki, i chcę zostać z wami na zawszę, do końca życia.. -Czy ty mnie właśnie prosisz o rękę? - Mhm, Czy zostaniesz moją żoną? -Oczywiście.! ![]() ![]() ![]() -Kocham cię! ![]() Nasze małe księżniczki ![]() ![]() Mamusia z Elizką ![]() ![]() Tatuś z Sarcią, moją ślicznotką ![]() ![]() Cała rodzinka, prócz psiaków ![]() c.d.n.. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|