![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Darling...
Wszyscy macie świetne rodziny... A oto dalsze losy Agi i jej rodziny... Roy Eric w swoim prywatnym autku... ![]() ![]() Samotna wyprawa do parku... ![]() ![]() Wieczorkiem Aga i Eric znowu mają ochotę, na odrobinę czułości... ![]() Ach... czyż ona nie jest słodka! ![]() Sztuka walki SimFu, musi być stale szlifowana... ![]() ![]() ![]() Drzewko czasami ustawia się w taki sposób, jakoś nie miałam okazji wypróbować takiego owocu... ![]() Weekend upływa chłopcu na leniuchowaniu... ![]() ![]() ![]() Ale jego starzy nie mają przerwy, dzień w dzień praca chałupnicza wrze... ![]() ![]() Roy Eric stał się nastolatkiem... ![]() Nie wiem dlaczego pojechał do szkoły motorem, zamiast autobusem. Może to dlatego, że przed domem akurat stała lodziarnia. Może nie było miejsca bliżej na autobus. ![]() Powróciłam na razie do starego systemu służby... Mod na pokojówkę na stałe, który reklamowałam w dziale modów, jest bardzo dobry, ale niedopracowany. Pokojówka z tego moda nie może używać spiralnych schodów i ciągle zawraca głowę niemowlakom i małym dzieciom. Ciągle by im zmieniała pieluszki, ale interakcje z Simami są teoretycznie wyłączone (interakcja pojawia się i znika), w rezultacie mała Tessa nawet spać nie może, bo pokojówka ciągle ją budzi i próbuje wziąć na ręce. Masakra normalnie. Dlatego znowu mam dodatkową Simkę w uniformie służącej. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|