![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@anie - uwielbiam twoich blondynow, tez mam do nich slabosc ;D
@milkie-way - sliiiiczna ta czarnowlosa dziewczynka ![]() @szalola - jezusie ale Alice jest super! po prostu boska a jej twarz ![]() @shotshe - ha! Melody to wykapana mama ![]() ![]() Rodzina Soushiro ciag dalszy Rozmarzona Nami ciagle mysli o swoim przytojnym lokatorze... ![]() ...ale wie, ze nie moze zaniedbac swojej pracy pisarki ![]() ![]() A ciekawski Josuke potarl znaleziona lampe i wyskoczyla z niej dzin'ka xD ciekawe jakie mial marzenie :3 ![]() Kiedy Josuke nie byl w pracy O.o <chociaz ma pelno kasy> zapraszal Nami na wspolne wieczorne przechadzki na plaze...oczywiscie bez kwiatow nie byloby randki ![]() ![]() ...a tam Josuke wiedzial co dalej robic by zawrocic w glowie biednej Nami xd ![]() Josuke oczywiscie podarowal Nami swoja plyte z nowymi mixami. ![]() Czas na drinki - piwniczka Josuke byla wypasiona ![]() ![]() Josuke odwazny podzedl do tatuazysty...Nami w to nie wierzyla i musiala pojsc zobaczyc xd ![]() Josuke bardzo czesto okazywal Nami uczucia - nie wstydzil sie tego...nawet publicznie. ![]() No dobra....tu juz troche przesadzili xD Josuke zszokowany co za zdjecia wyszly w budke fotograficznej kiedy.....no ten teges > ![]() ![]() Ale najlepiej jednak w swoim domku, gdzie jest cisza i spokoj..... ![]() BTW. ten Josuke jest jakis niewyzyty, ciagle by chcial tylko bara-bara O.o PS. JAKBY KTOS MIAL MOJEGO NATSU TANIMOTO NA KOMPIE I MOGLBY MI GO PRZESLAC BYLABYM WDZIECZNA TAK SAMO CATHI ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|