![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee Will jest taki, taki, taki śliczny ♥.♥ a Katri to też cud !
omega bardzo ładnie ubierasz swoją simke ![]() myrtek liczę, że będą razem, ten facet jest śliczny ! Rodzina Leo Amelia ostatnio bardzo miło spędza czas ![]() ![]() ![]() Całe jej życie - gotowanie. Ma już 2 knajpki w Bridgeport ![]() ![]() Pewnego dnia wybrała się do baru z karaoke. ![]() I przeżyła (ja też) szok!!! Pamiętacie założycielkę rodu Break? Fensy Break! Ona żyje!!! Ja byłam w takim szoku i jestem w nim do teraz! Gra oddała mi moją Fensy ![]() ![]() Niestety jest w wieku młody dorosły, muszę ją postarzeć ;d ![]() Ploteczki. ![]() Okazało się, że Fensy ma nową rolę (jest aktorką), gdy zniknęła mi z panelu sterowania była szalonym naukowcem, a teraz lekarką ? ;d ![]() I odnawianie kontaktów z tatą. ![]() Tato dał się namówić na wizytę w domu, mama miała pracę. ![]() ![]() No i udało mi się go postarzeć na dorosłego (przynajmniej tyle) ![]() W domu w końcu układało się jak należy. Morgan zajął się dzieciakami. ![]() ![]() ![]() ![]() Patrzył uśmiechnięty na Melody. ![]() Coś mu odwala ;d ![]() ![]() Sexy ;d ![]() A dziadek poszedł w tany ;d ![]() Melody podjęła decyzję. Zmyła farbę i uczesała się jak należy. ![]() Następnie wybrała się do stylisty. (czyli do mnie ;d) ![]() Zdecydowałam, że będzie miała styl tancerki. ![]() ![]() A tu już razem z Travisem. ![]() ![]() ![]() ![]() Melody odkryła nową pasję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tak, tak możesz u nas spać, tylko jak najdalej od Melody" ;d ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 25.04.2012 - 15:45 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|