![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie super rodzinki
![]() A ja mam nowe fotki! xD ![]() ![]() Megan i Daisuke spotykali już się od dłuższego czasu i Diasuke postanowił, że jej się oświadczy ![]() Wzięli cichy ślub. ( Nie mam fotki, bo się zagapiłam i nie zrobiłam xD ) ![]() Karmienie Shadowa. ![]() Megan ostatnio źle się czuła.. ![]() ![]() A Shadow stał się dorosłym, silnym ogierem. ![]() Haha, dobrze że Megan tego nie widzi ![]() ![]() Jelonek ![]() ![]() Jaki wystraszony, haha ![]() Niezdara ;p ![]() Nie umie z konia schodzić.. ![]() Móój konik, móóój ![]() ![]() Długo muszę Ci pozować? Zadek mnie boli ![]() ![]() Meg jest w ciąży .. ![]() ![]() Daisuke się ucieszył. Będzie ojcem! ![]() ![]() ![]() Co oni robią? ![]() ![]() Pierwszy raz mi się coś takiego zrobiło: Kazałam mu zejść z sypialni na dół do kuchni, a on podniósł ręce i przeniknął przez podłogę do kuchni xDD ![]() Zmęczona :3 ![]() Mniaam. Owoc plazmowy ![]() ![]() Nie mogę się Ciebie doczekać. ![]() Fotki .. ^^ ![]() W Hidden Springs rzeczywiście są dziwni.. simowie? ![]() Shadow lubić marchewka xD ![]() I włosy też ![]() ![]() Przytulanki :3 ![]() Amber dorosła. Śliczny piecho ![]() ![]() Zakochani ![]() ![]() Meg ![]() ![]() ![]() Megan poszła z Amber na spacer. ![]() Ambi :3 ![]() I na złość Megan zaczęła rodzić w parku. ![]() A to już w domku. Dziewczynka-Ayumi. (Chciałam chłopca xD ) good bye ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|