![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Hamak, Sekemoto i Kerak
Plotki sióstr na polance dla koni, a w tle Kokos. ![]() Sara nie zapomniała rzecz jasna o Stephanku który już się zestarzał, ale nadal poczciwe psisko z niego ( zna wszystkie komedy) ![]() ![]() Kochanie kilka miesięcy temu ty miałeś niespodziankę dla mnie, teraz ja mam niespodziankę dla Ciebie.. ![]() Jestem w ciąży,zostaniemy rodzicami!! ![]() -To wspaniale Skarbie! Pewnie będzie to dzielny silny chłopiec, będę z nim grał w piłkę!! ![]() To ja odpowiem niespodzianką na niespodziankę, skoro mamy dom, drzewo psa i dziecko, trzeba jeszcze dać mojej kobiecie pierścionek ![]() ![]() Boże, kocham cię. Wiele miesięcy marzyłam o tym momencie.. ![]() Kajder jako szczeniak, jeszcze szczeniaczek.. ![]() A tu duży psiak już.. takie coś mastif al'a.. pomieszaniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kajder dostał naganę od Sama za złe zachowanie.. ![]() Jednak oni nie umieją się na siebie długo gniewać i już bawią się w " Aport". ![]() -Sara , Sara będziesz Ciocią -klocią. ![]() ![]() ![]() Kajderek śpi, słodziak ![]() ![]() Eliza niespodziewanie zaczęła rodzić, jej co robić! ![]() Spanikowany tatuś, heh kocham ich reakcje ![]() No i jednak tata będzie się mógł zaopatrzyć w lalkę Barbie. Na świat przyszła Sylwia. ![]() Jemy jedzonko, mała Sylwcia ![]() ![]() Większa, to wykapana mamusia, identyko ![]() ![]() Z tatą, gilgoty ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|