![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@omega - śmieszny ten twój pies ; )
@easey - pewnie jak się maluszek już urodzi to się opamięta @stephenowa - nie ktoś, tylko ja ![]() @xaga16xlove - biedna Florence ogólnie : ( ale jeszcze się jej ułoży. a co do Rosie... to już się wypowiedziałam xd @Wojtek - Jezus Maria, gdzie te simy żyją że co drugi ginie od odstrzałów? xd los Archibaldos nie byłabym sobą jakbym tego nie pokazała... kocham ją normalnie ![]() ![]() tymczasem śmierć zabrała nam kochanego lokaja - Rogelia. serio był kochany... gotował pysznego wegetariańskiego homara z wody ![]() ![]() Shiloh i Blair śpiewają. swoją drogą to są do siebie bardzo podobne, nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru ![]() a Rosie zaczęła malować ![]() idzie jej coraz lepiej ![]() Nate to geniusz. cały czas coś czyta, albo eksperymentuje. a zadanie domowe robi się w 5 min ![]() ![]() ![]() dlatego też rodzice postanowili posłać go do prywatnej szkoły z internatem ![]() Rose jest harcerką i dumnie prezentuje swoje odznaki ![]() obecnie to normalne że dzieci przy śniadanku debatują na temat obecnego ustroju i władzy (pomińmy fakt, że Chace jest gubernatorem czy kimś tam xd) ![]() za to Shiloh raczej nie lubiła się uczyć czy odrabiać lekcji, całkiem jak B ![]() ![]() Blair poznała Daniela (choć długo razem nie pobędą, takie mam wrażenie xd) ![]() ![]() Vivianne i Chace otrzymali w tajemniczym prezencie darmowe wakacje, więc czas urządzić imprezę! ![]() ![]() Tylko Rosie nie przyłączyła się do zabawy... Biedactwo, bała się, że to się źle skończy ![]() No i miała rację... ![]() ''Przesadziłaś młoda damo, dostajesz szlaban!'' hahaha ![]() Ale Vivi nie potrafi się za długo gniewać na swoją ukochaną pierworodną... ![]() A między rodzicami miłość kwitnie... ![]() ![]() (muszę wymienić część okien, bo jedne są takie, a drugie takie xd) Vivianne powraca do pracy po dłuuuuuugim urlopie macierzyńsko-wakacyjnym ![]() + bonusy ![]() ktoś dodawał (chyba myrtek takie mam wrażenie) zorzę w Twinbrook, a oto takie cuś z SV: ![]() i widok z okien... albo z dachu. ![]() Blair zemdlała? nie wiem o co chodzi, ale była wyspana i wgl i nagle pacze a ona leży o.O ![]() znowu przepraszam za długość i usypianie was, ale obecnie jestem zachwycona Rose i nie potrafię się na niczym skupić ![]()
@Mod: bardzo nieregulaminowa sygnatura! Ostatnio edytowane przez inseparable : 04.05.2012 - 01:44 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|